HEALER & SEER Uddannelse – Info-aften – hold 2022/2023

Ønsker du at komme på en dybere selvudviklings forløb og åbne for dine iboende spirituelle evner og kompetencer? Eller måske mærker du et indre kald til at hjælpe andre mennesker på deres vej?
Jeg inviterer jeg dig til at se videooptagelse af introduktions aften til HEALER & SEER Uddannelse og transformationsforløb.

Her fortæller jeg om uddannelsens indhold og form (klik på billedet for at se video)
38 min. inde i infoaftenen kommer Energiarbejde – Aktivering af vores bevidste kontakt med os selv og vores egen Sandhed.

Jeg er blevet guidet til at vække de kompetencer som folk selv bærer i forhold til healing og klarsyn / sansning, hvor vi arbejder i forskellige bevidsthedslag og dybder, og lærer at mærke ind til historien bag vores begrænsninger.

Uddannelsen varer ca. 9 måneder og består af 4 moduler, hvor vi mødes fysisk på Fyn og Sjælland (to hold). Der er også mulighed for online deltagelse.

Her lærer du gradvis at åbne for dine evner til at mærke ind i et andet menneske og hjælpe dem videre på deres livsvej. Uddannelsen er derfor til dig der gerne vil arbejde professionelt med healing og klarsyn – eller blot bruge det som en dyb personlig udvikling, hvor du er i stand til at hjælpe dig selv og dine nærmeste.

Jeg glæder mig til at møde dig 💗

Om selve Uddannelsen kan du læse her

Nyt hold START:
Sjælland (Amager) – september 2022
Fyn (Assens) – februar 2023

SPØRGSMÅL OG TILMELDING TIL INTRODUKTIONSAFTEN OG UDDANNELSEN

Send venligst en kort præsentation af dig selv og din baggrund til Galina til galina@unlimitedme.dk
tlf. 42 15 17 37 (sms)  / eller pb til https://www.facebook.com/galina.saikova.sorensen/