Healing af dit Grundlag – Kerne Healing

Børne-kernehealing ved Galina SaikovaHelt fra starten af vores liv begynder vi at skabe erfaringer, som vil påvirke den måde vi ser os selv og verden på. De kan give os overbevisninger og reaktionsmønstrer, der vil hæmme vores udfoldelse resten af vores liv.

Under denne healing arbejder vi med dine mest grundlæggende begrænsninger og overbevisninger. Målet er, at finde frem til din sande, oprindelige natur, samt de styrker og resurser, der vil hjælpe dig med at folde dig ud i livet.

Kernehealing & Overgang til din sande, oprindelige naturUnder healingen vil vi både arbejde med begrænsninger og resurser.

Hvis det bliver aktuelt for din healings proces, vil vi også kigge på dine nedarvede slægts-erfaringer, samt erfaringer fra andre inkarnationer (andre liv). De kan påvirke din følelsesmæssig og emotionel tilstand på lige fod med dine erfaringer fra dette liv, og forstærke dine begrænsede overbevisninger.

Under sessionen vil vi styrke de aspekter af din sande natur, som du bærer i dit grundlag, men som du mangler at have kontakten til. Manglende kotakt skyldes af vores traume-begrænsninger, der ikke giver os mulighed til at se på os selv ud fra vores ægte styrker og potentialer.

Dette er en meget dyb og omfattende healing, der vil igangsætte en efterproces, hvor du gradvis kommer mere og mere ind i dit sande Jeg.

Healingen tager 3 timer, og bliver optaget på lydfil. Lydfilen kan hjælpe dig at selv arbejde videre med de emner, som vi kommer igennem under sessionen.

Sessionen kan foregå i min klinik eller via Messengers eller Skype.

Efter session:

Denne healing åbner op for en indre proces, hvor dine traume-baserede reaktioner vil gradvis begynde at aftage. Din opgave blive at skabe dybere kontakt med de styrker og resurser, som vi vil arbejde med under sessionen, så du kan udleve dig selv i gennem dem og leve livet ud fra din sande natur.

Bestilling af sesson foretages på tlf. 42 15 17 37 (sms) eller galina@galinasaikova.com

Pris: 2.750 kr.
Betaling:
MobilePay 94998
Reg.nr. 2267 kontonr. 6275590353

Kerne Healing af børn 0-6 (7) år

Jeg tilbyder Kerne Healing af børn op til 6 (7) år.
Når vi arbejder med de grundlæggende begrænsede overbevisninger hos et barn, giver vi det et stabilt fundament og en god start på livet.

Kerne Healing af børn foregår fjernt.
Jeg tilbyder en kort samtale med forældrene i slutningen af healingen, hvor vi snakker om de grund-emner, som healingen har arbejdet med.

Healingen varer ca 1,5 timer
Pris 1.250 kr.