Kernehealing & Overgang til din oprindelige natur og resurse

Børne-kernehealing ved Galina SaikovaHelt fra starten af vores liv begynder vi at skabe erfaringer, som vil påvirke den måde vi ser os selv og verden på. Erfaringer fra de første 7 år i vores liv lægger sig allerdybest ind i vores system, og kan give os overbevisninger og reaktionsmønstrer, der vil hæmme vores udfoldelse resten af vores liv.

Jeg tilbyder dig en healing, hvor vi arbejder med de mest grundlæggende begrænsede dig overbevisninger. Målet er, at finde frem til din sande, oprindelige natur, samt de styrker og resurser, der vil hjælpe dig med at folde dig ud i livet.

Kernehealing & Overgang til din sande, oprindelige naturUnder healingen vil vi både arbejde med begrænsninger og resurser.

Hvis det bliver aktuelt for din healings proces, vil vi også kigge på dine nedarvede slægts-erfaringer, samt erfaringer fra andre inkarnationer (andre liv). De kan påvirke din følelsesmæssig og emotionel tilstand på lige fod med dine erfaringer fra dette liv, og forstærke dine begrænsede overbevisninger.

Vi kommer også til at kigge på de aspekter af din sande natur, som du bærer i dit grundlag, men som du mangler at have kontakten til. Dette sker, når vores traume-begrænsninger ikke giver os mulighed til at se på os selv ud fra vores resurse-perspektiv.

Du kan forvente en meget dyb session, hvor vi kommer bredt omkring dine erfaringer og muligheder.

Healingen tager 3 timer, og bliver optaget på lydfil. Lydfilen kan hjælpe dig at selv arbejde videre med de emner, som vi kommer igennem under sessionen.

Sessionen kan foregå i min klinik eller via Messengers eller Skype.

Efter session:

Denne healing åbner op for en indre proces, hvor dine traume-baserede reaktioner vil gradvis begynde at aftage. Din opgave blive at skabe dybere kontakt med de styrker og resurser, som vi vil arbejde med under sessionen, så du kan udleve dig selv i gennem dem og leve livet ud fra din sande natur.

Bestilling af sesson foretages på tlf. 42 15 17 37 (sms) eller galina@galinasaikova.com

Pris: 2.750 kr.
Betaling:
MobilePay 94998
Reg.nr. 2267 kontonr. 6275590353

Kernehealing af børn 0-6 (7) år

Jeg tilbyder kernehealing af børn op til 6 (7) år.
Når vi arbejder med de grundlæggende begrænsede overbevisninger hos et barn, giver vi det et stabilt fundament og en god start på livet.

Kernehealing af børn foregår fjernt.
Jeg tilbyder en kort samtale med forældrene i slutningen af healingen, hvor vi snakker om de grund-emner, som healingen har arbejdet med.

Healingen varer ca 1,5 timer
Pris 1.250 kr.