Gratis videohealing

Her kan du finde forskellige healingsvideoer
– gratis støtte til dig i din hverdag
 
Soul Body Fusion – healing

Soul Body Fusion hjælper med at skabe dybere kontakt til os selv. Den åbner op til vores sjæls potentiale og indre visdom. Den vækker vores bevidsthed om hvem vi er, og hvad vi skal i livet. Samtidig sørger den for, at vi forbliver jordbundne i os selv og vores daglige liv her på jorden.

Heart Felt Love – healing

Heart Felt Love er en healingsenergi der hjælper os til at åbne op til Kærligheden – at kunne genkende, tag imod og næres af den – at kunne føle, at vi er værdige til kærlighed.
Heart Felt Love både healer på begrænsningen, og åbner op for koderne i vores DNA for genkendelsen af kærlighed. Den hjælper os at kunne tage imod og give kærlighed i dens forskellige aspekter og nuancer.

Modtag lys-energi boost og få løftet frekvensen – healing

Denne video hjælper dig at antænde dit eget lys i cellerne, og løfte din energifrekvens til dit optimale trivsels-niveau. Den hjælper, hvis man er nedtrykt, deprimeret eller i sorg. Har du haft det svært over længere tid, vil jeg anbefale dig at se denne video flere gange i en periode.

At give slip på gamle erfaringer – healing

Denne video hjælper med at give slip på gamle erfaringer, som ikke tjener os mere.
Vi opdaterer det erfaringsgrundlag, ud fra hvilket vi lever vores liv, og bliver tunet ind på hvem vi er idag.

Tillid og det harmoniske naturlige flow i livet

Denne video hjælper dig til at mærke tillid til livet via din forbindelse til livets naturlige flow. Det harmoniske naturlige flow i livet, som du er en del af, som du bliver støttet af og båret af i gennem dit liv.
Energien tager dig med på en rejse, hvor den unødvendige støj i dit system (dine overreaktioner) bliver slukket. Hele systemet bliver afspændt, både på den fysiske plan og emotionelle. Og du begynder bedre at kunne høre din indre stemme.

Selvværd. Selvrespekt. Selvforståelse – healings webinar med øvelse

Adgangen til vores styrke ligger i anerkendelsen af os selv. Det at kunne give plads til os selv i livet, er meget vigtigt i forholdt til vores selvrespekt. Når vi bliver forstyrret i at mærke os selv, og i at genkende og anerkende vores styrker og svagheder, har vi svært ved at mærke vores plads i livet. Det kan give os udfordringer der gør, at vi kommer til at lade vores grænser bliver overskredet, og vores plads bliver givet til andre.
Det er ikke andre end os selv, der tillader at pladsen bliver givet til andre. Det er os. Det er indefra at vi skal arbejde og give plads til os selv. Sådan som vi er.

Denne video vil hjælpe dig at mærke den autentiske dig – den du er i virkeligheden, din sande natur – og kunne være den du er i værdighed!

God fornøjelse! ♥♥♥

Velkommen til min Youtube-kanal!