Soul Body Fusion – Certificeret Kursus i Assens 02.11.2022

Soul Body Fusion hjælper til at åbne op til vores sjæls potentiale og indre visdom. På harmonisk vis vækker den bevidstheden om hvem vi er, hvilke beslutninger vi skal tage, og hvilken vej er vores i livet.

Healings energien har en “grounding” effekt, og sørger for, at vi får stabil jordforbindelse. Samtidig åbner den os op i den retning, som naturligt er bedst for os, og som udtrykker vores sjæls livsformål.

Velkommen til et kursus, hvor du vil lære dette fantastiske redskab, der støtter vores spirituel og personlig udvikling i gennem hele livet. Kom tættere på dig selv med Soul Body Fusion 💖

Soul Body Fusion hjælper dig med at:
🍀 have dybere kontakt med dig selv
🍀 åbne op til sjæls potentiale og indre visdom
🍀 vække bevidstheden og støtte den spirituel og personlig udvikling
🍀 hæve vibrationen og harmonisere dig i helheden
🍀 blive stabiliseret i åbningen af vores bevidsthed

Undervisningen foregår i to dele:

Om formiddagen vil jeg hjælpe dig med at komme i dybere kontakt med dig selv og med din sjæl. Vi arbejder på at skabe forbindelse med din sande natur, dit højere selv og din højere bevidsthed. Din egen proces omkring harmonisering af din krops- og sjælskontakt sættes i gang.

Mens energien arbejder, forklarer jeg betydningen af den forbindelse. Stille skabes der forståelse af hvad Soul Body Fusion® er. Du modtager aktiveringen og bliver initieret i at være bærer af den smukke energi.

Om eftermiddagen kommer vi til at arbejde praktisk, hvor du lærer at bruge Soul Body Fusion® både på dig selv, din familie eller klienter – personligt eller fjernt 🙂

Du bliver certificeret Soul Body Fusion ® praktiker!

PRAKTISK:

Tid: d. 02.11.2022 kl. 10-18
Sted: Østergade 29, 2.sal , 5610 Assens

Pris: 1.250 kr.
Betaling: reg.nr. 2267 kontonr. 627 559 0353, eller MobilePay 94998.
Skriv “dit navn + SBF” som tekst.

Tilmelding: sms 42151737 eller galina@galinasaikova.com

Jeg optager kurset på en lydfil, som du kan få adgang til efterfølgende.

Der serveres te/kaffe, chokolade og frugt.
Medbring venligst selv madpakke til frokost.

***

Mere om Soul Body Fusion:

Soul Body Fusion® er et enkelt og kraftfuld redskab til at heale forbindelse i mellem kroppen og sjælen.

Det bringer dig fuldt til stede i din krop, skaber forbindelse til din sande natur og vækker bevidsthed om dine potentialer og din sjæls visdom.
På jordiske plan støtter SBF dig til at live dit liv i harmoni med dig selv.
Den styrker din jordforbindelse og på celleplan bringer kroppen i harmoni med det højest mulige lys eller frekvens, den kan rumme.
Dit system (kroppen og energifeltet) vil styrkes og stabiliseres, så du kan få adgang til dimensioner, der tidligere var utilgængelige for dig.
Forandringerne er permanente og fortsætter i det uendelige!
På kurset vil du selv lære at modtage Soul Body Fusion® og overføre den til andre. Du kommer dybere i forståelsen af budskabet, som energien bringer med sig og vil lære at bruge den til forskellige formål.
Soul Body Fusion ® forankrer virkningen af enhver behandlingsform med fokus på healing og afbalancering, og derfor også er en god supplement til behandlere.
Når blokeringer bliver fjernet, genopretter Soul Body Fusion® forbindelsen til sjælen, så ny bevidsthed og indsigter bliver vækket på det tidligere blokeret og ubalanceret område i klientens liv.