Uddannelsesforløb – Bevidsthed og Skabelse – At mestre livets magi

Hvert øjeblik skaber vi vores virkelighed – ud fra hvem vi er og hvordan vi ser verden. Vi skaber med vores Bevidsthed. Uanset om vi er bevidste om det, eller ej, om vi tager vores egne beslutninger, eller lader verden beslutte for os – så skaber vi vores virkelighed.

Igennem dette uddannelsesforløb inviterer jeg dig til at åbne op til Din Bevidstheds Magi. Du vil lære dig selv bedre at kende – kende dine styrker, se muligheder og arbejde med dine begrænsninger. Du vil mærke hvad der gør dit liv meningsfuld og givende – så du kan folde dig ud i retningen af dit livsformål. Du kommer i forbindelse med din naturlige skabende kraft, og åbner op til Din magi i livet. Du vil lære at mestre din bevidstheds magi og dele den gave med resten verden ❤

Uddannelsesforløb består af 3 moduler:
Modul 1 – Bevidstheds udfoldelse
Modul 2 – Udfoldelse af dine Potentialer
Modul 3 – Udfoldelse af din Skabende Kraft

Læs mere om det under uddannelser