Heart Felt Love – Kursus i healings energi – Assens, d. 3. februar 2019

Velkommen til dette 1-dags kursus, hvor du bliver bærer og formidler af healingsenergien Heart Felt Love.

I gennem kurset bliver du selv healet, og trin på trin bragt ind i forståelsen af, hvad Heart Felt Love kan gør for dig selv og andre mennesker. Efterfølgende lærer du at arbejde med healingsenergien.

Om healingen:
Heart Felt Love er en healingsenergi som hjælper os at åbne op til kunne genkende, tag imod og næres af noget af det aller vigtigste for os mennesker – Kærlighed.

De første år af menneskelivet er meget skrøbelige, og det at få adgang til hele følelses-registeret er vigtigt. Vi skal indvies, indlemmes og indføres i alle aspekter af følelseslivet som mennesker – gennem livet og af de voksne omkring os.
Hvis vi vokser op hos voksne, som ikke har den mulighed i sig, som ikke selv kan mærke, føle og udtrykke en række af disse følelser, så kan vi blive følelsesmæssigt afstumpede.

Især mangel på kærlighed har enorme konsekvenser. Manglen gør, at vi i resten af livet ikke kan genkende den dyrebare kærlighed. Den kærlighed som nærer os og fylder os op.
Samtidig kan vi ikke tro på, at kærligheden er os forundt, da vi ikke fik den, da vi havde allermest brug for den. Den manglende genkendelse og følelsen af ikke at være værdig til kærlighed har store og nærmest uendelige konsekvenser i forhold til at kunne leve et fyldestgørende liv som menneske.
Både i forhold til os selv og i forhold til de relationer og den verden vi lever i.

Derfor healingen er særligt vedegnet til dem, som har opvokset uden forældrer eller med mangel på omsorg. Heart Felt Love vil heale på begrænsningen, og åbne op for koderne i vores DNA for genkendelsen af kærlighed, og det at kunne tage imod og give den i dens forskellige aspekter og nuancer.
For at dette kan nås i mennesket, tager energien udgangspunkt i ‘Moderen, Styrken og Nåden’.

Healingsenergien er en intelligent energi. Det betyder at den afbalancerer og stabiliserer dig lige nøjagtig der hvor DU har brug for det og i den mængde/styrke, som er optimal for dig.
Energien er derfor sikker og kan bruges og modtages af alle.

Kurset er støttet og guidet af åndelige mestrer.

Kurses dagen indeholder :
• Beskrivelse af energien og hvordan den virker
• Du bliver healet og gjort klar til at kunne bære energien
• Overdragelse af healingsenergien Heart Felt Love
• Øvelse i anvendelse af energien
• Delinger og spørgsmål

Kurset er åbnet for enhver som føler sig tiltrukket af det, ingen forkundskab til healing er nødvendig.

Pris: 1250 kr. som inkluderer te, kaffe, frugt og snacks. Frokost medbringes selv.

Betaling via MobilePay 94998 eller reg.nr. 2267 kontonr. 6275590353
Skriv venligst dit navn + HFL

Vi ses til en åbnende og healende dag ♥
Med kærlige hilsner, Galina