Bevidsthed og Skabelse – At mestre livets magi

Hvert øjeblik skaber vi vores virkelighed – ud fra hvem vi er og hvordan vi ser verden. Vi skaber med vores Bevidsthed. Uanset om vi er bevidste om det, eller ej, om vi tager vores egne beslutninger, eller lader verden beslutte for os – så skaber vi vores virkelighed.

Igennem dette uddannelsesforløb inviterer jeg dig til at åbne op til Din Bevidstheds Magi. Du vil lære dig selv bedre at kende – kende dine styrker, se muligheder og arbejde med dine begrænsninger. Du vil mærke hvad der gør dit liv meningsfuld og givende – så du kan folde dig ud i retningen af dit livsformål. Du kommer i forbindelse med din naturlige skabende kraft, og åbner op til Din magi i livet. Du vil lære at mestre din bevidstheds magi og dele den gave med resten verden

Uddannelsesforløb består af 3 moduler:
Modul 1 – Bevidstheds udfoldelse
Modul 2 – Udfoldelse af dine Potentialer
Modul 3 – Udfoldelse af din Skabende Kraft

Vi starter med Modul 1 – Bevidstheds udfoldelse.
Her lærer du at bruge din bevidsthed til:

🌺 at have et udgangspunkt i livet af overskud, som er skabende, positivt og givende
🌺 at mærke hvem du er, kende dine styrker og muligheder
🌺 at arbejde med dine begrænsninger, følelsesmæssige blokeringer og spændinger i kroppen
🌺 at mærke hvad du vil i livet – så det føles meningsfyldt og givende
🌺 at være i kontakt med din sjæl og dit livsformål
🌺 at bruge din indre stemme – modtage guidning fra dit højere selv
🌺 at kunne definere dit næste step i livet

Under hver lektion modtager du en healing, som hjælper dig til at slippe dine begrænsninger. Sammen laver vi øvelser, som hjælper dig med at udfolde din bevidsthed.

Vores mål – at åbne op til vores bevidstheds magi – vores naturlige skabende kraft ❤

Beskrivelse af lektioner og lektions plan til 1. modul finder du her

Praktisk om Modul 1:
9 lektioner á 2 – 2,5 timer, online, i perioden 09.05. – 20.06., i alt:
– 20 timers intensiv undervisning & healing
– healings felt under hele forløbet – for at støtte din transformation og harmonisk udfoldelse af bevidstheden
– praktiske redskaber, opgaver og øvelser efter hver lektion – som du selv kan praktisere hjemme
– støtte og vejledning i en lukket FB-gruppe – for dialog, spørgsmål og kommentar

Pris for 1. Modul: 3.750 kr.
Obs!!! Ved betaling inden den 5. maj – prisen 3.200 kr. (spar 550 kr.)
Mulighed for betaling i rater, som passer ind i din økonomi.

Tilmelding til Galina på galina@unlimitedme.dk

Uddybende praktisk information finder du her

Modul 2 – Udfoldelse af dine Potentialer og Modul 3 – Udfoldelse af din Skabende Kraft kommer efter sommerferien i efteråret 2019

Her finder du kurser, som indgår i uddannelsen – kan tages valgfrit, efter behov (er ikke inkluderet i prisen):
Soul Body Fusion – 1 dag, forår 2019 – bliv bærer og formidler af en healings energi, som genforener kroppen med sjælen og skaber dybere forbindelse med os selv både på sjæleplan, og som menneske.
HeartFelt Love – 1 dag, forår 2019 – bliv bærer og formidler af en healings energi, der hjælper os til at åbne op til Kærligheden – at kunne genkende, tag imod og næres af den – at kunne føle, at vi er værdige til kærlighed.
Natural Force of Equality – 1 dag, efterår 2019 – bliv bærer og formidler af en healings energi, som støtter vores udfoldelse i Ligeværdighed. Den vækker den fundamentale urkraft i os og antænder livsgnisten. Den balancerer vores Yin – og Yang aspekter, og antænder Livskraften. Den hjælper os at finde frem til den Mand og Kvinde vi er.
Samarbejde med dine Guider og Hjælpere – 2 dage, efterår 2019 – et praktisk kursus, hvor vi åbner op til kontakten til vores Guider og Hjælpere i den form, som passer til vores kompetencer og vores livsformål. Vi øver bl.a. kommunikation med vores Guider, højere bevidstheder og engle, din egen højere bevidsthed, forfædre, planter/natur-væsener, dyr og fugle, evt. andre væsener, som kan være til hjælp. Målet er at prøve forskellige former for kommunikation, og finde frem til den form som mærkes mere naturlig for dig. Kun fantasien kan sætte grænser!
Kursus i at holde felter og Intuitiv healing – 2 dage, efterår 2019 – et praktisk kursus i at holde et energetisk arbejdsfelt, som bruges til f.eks. undervisning eller healing + et praktisk kursus i at lave en intuitiv healing. Begge dage er inkl. aktiveringer af dine potentialer til at formidle den type arbejde.
Conscious Heart Activation – 2 dage, efterår 2019 – bliv bærer og formidler af en healings energi, som aktiverer vores Hjertebevidsthed. Vores menneskebevidsthed og sjæls bevidsthed kan kommunikere og samarbejde via vores hjerte. Aktiveringen åbner op for mulighed til at balancere vores menneskelige urdrifter ind i en mere bevidste form, og giver os mulighed til at mere og mere tage styringen over vores eget liv.