Lektions plan og beskrivelse – 1. modul

Modul 1 – Lektions plan
Vi mødes kl. 19.30 – 21.30 (22.00)

torsdag d. 09.05. – Lektion 1. Jeg og mine skygger
torsdag d. 16.05. – Lektion 2. At elske mig selv
torsdag d. 23.05. – Lektion 3. Plads til mig og min udfoldelse -1
tirsdag d. 28.05. – Lektion 4. Plads til mig og min udfoldelse -2
torsdag d. 30.05. – Lektion 5. Bevidstheds åbning og udfoldelse – 1. Åben bevidstheds felt og arbejde med vores indre tilstand
torsdag d. 06.06. – Lektion 6. Bevidstheds åbning og udfoldelse – 2. Kommunikation med dig selv – at lytte til din indre stemme
tirsdag d. 11.06. – Lektion 7. Bevidstheds åbning og udfoldelse – 3. Optimering af kontakten med dig selv og jeres livsvej – praktisk lektion
torsdag d. 13.06. – Lektion 8. Bevidstheds åbning og udfoldelse – 4. At mærke dit næste step i livet – se muligheder og tage beslutninger
torsdag d. 20.06. – Lektion 9. Fra overlevelse til udlevelse – nyt fundament for din udfoldelse i livet

Beskrivelse af lektioner – Modul 1. – Bevidstheds udfoldelse

Lektion 1. Jeg og mine skygger
I denne lektion definerer vi både vores skyggesider og vores sande natur. Vi arbejder os igennem vores skygger, bringer dem i lyset og transformerer dem til positive og givende erfaringer, som giver os styrken. Vi forenes med os selv, vores sande natur og vores unikke udtryk.
Lektionen indeholder: teori, healing og praktiske øvelser

Lektion 2. At elske mig selv
I denne lektion arbejder vi med anerkendelsen af den vi er. Vi bearbejder vores begrænsede overbevisninger, healer vores indre barn og lærer at elske os selv. Vi danner et nyt fundament for kærlighed i livet – som udgangspunkt for vores eksistens.
Lektionen indeholder: teori, healing og praktiske øvelser

Lektion 3. Plads til mig og min udfoldelse -1
I denne lektion skaber vi muligheder for vores udfoldelse i livet. Vi arbejder med drivkræfter, aktiverer og effektiviserer vores kompetencer – både dem vi er født med, og dem som vi har oparbejdet igennem livet. Målet er at være forbundet med dem i en balanceret form, som støtter vores udfoldelse i livet på en givende måde.
Lektionen indeholder: teori, healing og praktiske øvelser

Lektion 4. Plads til mig og min udfoldelse -2
Denne lektion tager udgangspunkt i jeres arbejde med jer selv derhjemme – både i f.t. de processer, som bliver vækket undervejs, samt de spørgsmål som kommer til at opstå. Fokus på afklaring, støtte og healing til genforenings proces med dig selv.
Lektionen indeholder: vejledning og healing

Lektion 5. Bevidstheds åbning og udfoldelse – 1. Åben bevidstheds felt og arbejde med vores indre tilstand
I denne lektion vil vi aktivere en åben bevidstheds tilstand. Via vores hjertebevidsthed kan vi være forbundet både med vores højere selv (højere bevidsthed) og vores menneske (dagligdags) bevidsthed. I den tilstand åbnes for muligheden til både at interagere med os selv på en meget dybere plan, og have adgang til vores dybeste visioner for livet.
I denne lektion fokuserer vi på hvordan vi har det indeni. Ved hjælp af vores bevidsthed, lærer vi at harmonisere vores indre univers – forløse blokeringer, indre spændinger i kroppen og vores følelser.
Lektionen indeholder: teori, healing og praktiske øvelser

Lektion 6. Bevidstheds åbning og udfoldelse – 2. Kommunikation med dig selv – at lytte til din indre stemme
Denne lektion er forbeholdt til indre arbejde, hvor vi fordyber os i vores indre univers. Vi lærer at kommunikere med os selv – stille spørgsmål og modtage svar, forbundet med vores indre visdom.
Lektionen indeholder: teori, healing og praktiske øvelser

Lektion 7. Bevidstheds åbning og udfoldelse – 3. Optimering af kontakten med dig selv og jeres livsvej – praktisk lektion
I denne lektion samler vi de spørgsmål, der måtte opstå omkring jeres individuelle proces. Vi optimerer jeres forbindelse med jer selv. I bliver healet, balanceret og harmoniseret i f.t. jeres egen vej i livet.
Lektionen indeholder: vejledning og healing

Lektion 8. Bevidstheds åbning og udfoldelse – 4. At mærke dit næste step i livet – se muligheder og tage beslutninger
Gennem denne lektion lærer vi at mærke vores næste step i livet. Se muligheder og tage beslutninger. Du bliver støttet til at aktivere muligheden for at tage den rigtige beslutning for dig, baseret på summen af det, som siger ”for” og ”imod”.
Lektionen indeholder: teori, healing og praktiske øvelser

Lektion 9. Fra overlevelse til udlevelse – nyt fundament for din udfoldelse i livet
I denne lektion bliver du hjulpet til at transformere dit udgangspunkt fra overlevelse (menneskets grundlag fra fortiden) til udlevelse og udfoldelse. Det handler om at mærke overskud, have overblik og dyb indre selvfølelse. Mærke retningen af din vej, og være klar til at tage dit næste step mod din udfoldelse i livet.
Denne lektion er både afsluttende for denne modul, og indledende for modul 2.