Soul Body Fusion® Kursus i Albertslund d. 23. september 2018

Det jeg elsker mest ved Soul Body Fusion er, at den på en harmonisk vis kan grounde dig ind i dig selv, og derfra åbner dig i den retning, som er naturlig for dig – både personligt og spirituelt.

For de etablerede behandlere kan det betyde, at deres behandlinger ændrer formen i den retning, som er mere naturlig for dem (deres egen form). 
For dig, som først begynder sin rejse i den spirituelle verden, kan det betyde, at du får støtte til at blive åbnet op i retningen af det, som du er helt naturligt bedst til 

Undervisning foregår kl. 10-18.
Om formiddagen vil jeg hjælpe dig med at komme dybere i kontakt med dig selv og med din sjæl. Jeg arbejder energetisk på dig og din kontakt med de aspekter, der repræsenterer din sande natur og – det du både er på det menneskelige og sjælelige plan. Din egen proces omkring harmonisering af din krops- og sjælskontakt sættes i gang.
Mens energien arbejder, forklarer jeg betydningen af den forbindelse. Stille skabes der forståelse af hvad Soul Body Fusion® er. Du modtager aktiveringen/ bliver initieret i den smukke energi.

I eftermiddagen kommer vi til at arbejde praktisk, hvor du lærer at bruge Soul Body Fusion® både på dig selv, din familie eller klienter – personligt eller fjernt 🙂

Læs mere om kurset og tilmelding her: http://galinasaikova.com/soul-body-fusion-kursus/