Kursus i Spiralenergi fra Sibirien, d. 1.-2. september 2018

Velkommen til to dages kursus med Galina Saikova og Marianne Lane, hvor du får de indsigter, healinger og åbninger, som vi skal have på Spiralrejsen til Moskva og Sibirien i juli-august 2018.

Når vi vender hjem fra Sibirien, afholder vi to dages kursus, hvor du kan blive indviet i den forståelse og de gaver, som vi får med hjem fra rejsen. Du kommer også igennem de aktiveringer, som vi får på rejsen og vil lære at bruge Spiralenergien fra Sibirien til healing af dig selv og andre.

Du kan deltage i kurset uanset din baggrund og erfaring i forbindelse med spiritualitet og healing.
Hvis bare du er nysgerrig og har lyst til at arbejde med din bevidsthed, så er der plads til dig.

Beskrivelse af arbejdet i Sibirien:

Spiralrejsen til Sibirien – Skatten fra Atlantis – Åbning til ren kontakt
med dig selv og omverden

I denne række af Spiralrejser, arbejder vi på at åbne bevidstheden til et niveau der ikke har eksisteret på jorden endnu. Som det næste step i arbejdet tager vi denne gang til Bajkalsøen i Sibirien, hvor vi skal arbejde på udfoldelsen af bevidstheden i forhold til relationerne.

Her arbejder vi bl.a. med forløsning som giver muligheden for at kunne komme ind i en tilstand af aldrig at være alene.
Imens vi gør det, bidrager vi til at tilstanden udbredes i menneskets bevidsthedsfelt på jorden. En tilstand som danner grundlag for en opgradering af visdommen, modet, kærligheden og trygheden, som kan bæres i mennesket. Hvilket er vejen til fred og forening på jorden.

Vi starter arbejdet i Moskva og arbejder på freden og det forenede folkefærd på jorden.

Samtidig er dette den første af Krystalrejserne, hvor der arbejdes på åbningen til mulighed for udvidelsen af bevidstheden gennem støtten fra vores søstre og brødre i universet.

I Sibirien udfoldes kontakten til arkiverne – både de jordiske og dem fra vores søstre og brødre i universet – arkivet bliver forbundet til et nutidigt online arkiv, som opdateres hele tiden. Vores energifelter begynder en opgradering til at kunne holde til at bære den energi og indstilling, som bevidsthedsændringen kommer til at give ❤

PRAKTISK OG PRISER
Pris for deltagelse er 2.500 kr. eller 2.250 kr hvis du har deltaget i støttegruppe. Hvis du går på en af Mariannes uddannelser er prisen 2.000 kr.

Undervisning 10-18 begge dage.

På dagene bliver der serveret kaffe, the, snacks og frugt, og det er inkluderet i prisen. Frokost medbringer man selv.

Kurset bliver afholdt: i Marselisborgcentret på P. P. Ørums Gade 11, 8000 Aarhus i salen i bygning 8. Der er masser af gratis parkeringspladser på stedet.

Du betaler og tilmelder dig i shoppen: https://www.mariannelane.dk/shop/dags-og-weekendkurser/kursus-i-spiralenergien-fra-sibirien-1-2-september/ 

Mulighed for online deltagelse.

Kærlig hilsen,
Galina Saikova og Marianne Lane

Spørgsmål sendes til kurser@marianne-lane.dk