At finde din vej og glæde i livet – Healingsaften i Ebberup, 5. december 2018

Velkommen til en healingsaften med Galina Saikova

Mange mennesker kæmper igennem livet for anerkendelse, bedre vilkår og kærlighed i livet. Denne rejse er ikke uden udfordringer, men gennem udfordringer skaber vi de vigtigste erfaringer. Erfaringer, som lærer os om vores egne styrker. Jeg vil gerne invitere dig ind i dig selv.

På denne aften kommer vi til at arbejde med vores selvfølelse og kærlighed til os selv. Dette vil åbne døren til at bedre at kunne tage imod de gaver, som livet kommer med til os. Gennem healing og en rejse ind i os selv, vil vi arbejde os frem til en tilstand, der forbedrer vores livskvalitet og giver os mulighed til at tage bedre beslutninger i vores liv.

Jeg glæder mig til at vi mødes ♥
Galina Saikova Behandler, Foredragsholder og Underviser www.galinasaikova.com

Efter Galinas arbejde, vil der være mulighed for at stille spørgsmål, og Aa Strand Kursus og Retræte er vært for en lille forfriskning.

Tilmelding til Mette på 26711368

PRIS FOR HELE AFTENEN 75,-kr.