Soul Body Fusion® Kursus, Løgstør, 08.03.2020

Lær Soul Body Fusion® til egen brug eller bliv certificeret SBF-behandler på dette en-dags kursus!

Soul Body Fusion hjælper til at åbne op til vores sjæls potentiale og indre visdom. På harmonisk vis vækker den bevidstheden om hvem vi er, hvilke beslutninger vi skal tage, og hvilken vej er vores i livet.
Healings energien har en “grounding” effekt, og sørger for, at vi får stabil jordforbindelse. Samtidig åbner den os op i den retning, som naturligt er bedst for os, og som udtrykker vores sjæls livsformål.

Velkommen til et kursus, hvor du vil lære dette fantastiske redskab, der støtter vores spirituel og personlig udvikling i gennem hele livet. Kom tættere på dig selv med Soul Body Fusion.

Undervisningen foregår i to dele:
Om formiddagen vil Galina hjælpe dig med at komme i dybere kontakt med dig selv og med din sjæl. Der arbejdes på at skabe forbindelse med din sande natur, dit højere selv og din højere bevidsthed. Din egen proces omkring harmonisering af din krops- og sjælskontakt sættes i gang.
Mens energien arbejder, forklarer Galina betydningen af den forbindelse. Stille skabes der forståelse af hvad Soul Body Fusion® er. Du modtager aktiveringen og bliver initieret i at være bærer af den smukke energi.
Om eftermiddagen kommer vi til at arbejde praktisk, hvor du lærer at bruge Soul Body Fusion® både på dig selv, din familie eller klienter – personligt eller fjernt
Du bliver certificeret Soul Body Fusion ® praktiker!

Praktisk:
Pris: 1.250 kr., Medlemmer af Arco-Iris: 1.150 kr.
Betaling: reg.nr. 9101 kontonr. 458 282 0282, eller MobilePay 88674
Skriv “dit navn + SBF” som tekst.

Tilmelding til Laila på tlf.: 20 77 44 52 (sms)

Kurset optages på en lydfil, som du kan få adgang til efterfølgende.

Der serveres te/kaffe, lidt sødt og frugt.
Medbring venligst selv madpakke til frokost.

Vi ses til en healende og inspirerende dag 🙂

Læs mere om kurset her: http://galinasaikova.com/soul-body-fusion-kursus/