Skabelses Kraft – 2 dages kursus i Assens, Fyn – 18.-19. november 2017

Vi er skabere af vores liv!
Du skaber ud fra din bevidstheds umådelige skaberkraft. Ud fra en sund forbindelse til den du er, kan du skabe de utroligste ting, i harmoni med os selv og i samhørighed med omverden.

Velkommen til et to dages intensivt kursus, hvor vi i samarbejde med Guiderne hjælper dig til at finde ind til din Skabende Kraft!

I gennem kurset kommer vi til at genskabe kontakt til dig selv, dine værdier og dit formål i livet.
Vi vil arbejde igennem de blokeringer, som begrænser dig i livet og forhindrer dig i at folde dig ud, som det menneske du er. Efterfølgende genskaber vi kontakten til din urkraft og din indre styrke, samt antænder din livskraft, din livs energi.

Derfra arbejder vi igennem nogle metoder, der vil hjælpe dig til at bruge din Skabende Kraft på harmonisk vis – til at manifestere dig ud i livet, efter det formål som du har på Jorden.

Du er skaberen af dit liv! Lad os sammen skabe et felt, hvor vi i fællesskab vil manifestere livet!

Kurset er bygget op i forlængelse af “Aktivering og åbning af dit Potentiale”-kurset, hvor vi arbejder i dybden med vækning af den Bevidste kontakt til os selv. Derfor kan kurset både bruges som overbygning på potentiale-kurset, eller tages selvstændigt. Du behøver derfor ingen forudsætninger for at deltage.

Alle deltagere får adgang til lydfiler fra kurset, inkl. healing, energiarbejde og aktiveringer, så du efterfølgende får mulighed til at selv arbejde dybere med emnerne derhjemme.

Praktisk:
Prisen: 2.500 kr. for begge dage
Betaling kontant på dagen eller som overførsel til Nordea reg.nr. 2267 kontonr. 6275590353. Skriv dit navn + Skabelses Kraft som tekst.

Tilmelding på galina@unlimitedme.dk eller på tlf.: 42 15 17 37 (sms).

Der bliver serveret te/kaffe, chokolade og frugt. Venligst medbring selv frokost 🙂

Vi ses til to fordybelsesfulde og udviklende dage 🙂
I kærlighed, Galina