Soul Body Fusion® Kursus, Fredericia, d. 18. januar 2020

Soul Body Fusion hjælper til at åbne op til vores sjæls potentiale og indre visdom. På harmonisk vis vækker den bevidstheden om hvem vi er, hvilke beslutninger vi skal tage, og hvilken vej er vores i livet.
Healings energien har en “grounding” effekt, og sørger for, at vi får stabil jordforbindelse. Samtidig åbner den os op i den retning, som naturligt er bedst for os, og som udtrykker vores sjæls livsformål.

Velkommen til et kursus, hvor du vil lære dette fantastiske redskab, der støtter vores spirituel og personlig udvikling i gennem hele livet. Kom tættere på dig selv med Soul Body Fusion 💖

Undervisningen foregår i to dele:

Om formiddagen vil jeg hjælpe dig med at komme i dybere kontakt med dig selv og med din sjæl. Vi arbejder på at skabe forbindelse med din sande natur, dit højere selv og din højere bevidsthed. Din egen proces omkring harmonisering af din krops- og sjælskontakt sættes i gang.
Mens energien arbejder, forklarer jeg betydningen af den forbindelse. Stille skabes der forståelse af hvad Soul Body Fusion® er. Du modtager aktiveringen og bliver initieret i at være bærer af den smukke energi.

Om eftermiddagen kommer vi til at arbejde praktisk, hvor du lærer at bruge Soul Body Fusion® både på dig selv, din familie eller klienter – personligt eller fjernt 🙂

Tid: d. 18.01.2020 kl. 10-18
Sted: Fredericia Sundhedscenter
Pris: 1.250 kr.

Tilmelding: sms 42151737 eller galina@galinasaikova.com

Læs mere om kurset her: http://galinasaikova.com/soul-body-fusion-kursus/