Soul Body Fusion®

Soul Body Fusion® er et enkelt og kraftfuld redskab, som bringer dig fuldt til stede i din krop og skaber bedre forbindelse til din sande natur og din sjæl.

sbf-lilleDette vækker bevidsthed om dine potentialer og skaber adgang til dine umådelige resurser og til din sjæls visdom.
På jordiske plan vækker SBF bevidstheden om, hvordan du kan fungere i harmoni med dig selv. Når du kan mærke dig selv og dine behov helt inde i hjertet – ændrer du dine uhensigtsmæssige mønstrer helt naturligt og uden kamp.
SBF styrker din jordforbindelse og på celleplan bringer kroppen i harmoni med det højest mulige lys eller frekvens, den kan rumme. På den måde skabes der interaktiv proces, hvor sjælen stimulerer cellerne til at harmonisere sig på højere niveau. Dit system (kroppen og energifeltet) vil styrkes og stabiliseres, så du kan få adgang til dimensioner, der tidligere var utilgængelige for dig.

Forandringerne er permanente og fortsætter i det uendelige.

Hvad kan du forvente af Soul Body Fusion®?

Står du midt i en svær tid? – vil Soul Body Fusion® stabilisere og afbalancere dig, så du får overskud i din hverdag. Den vækker bevidstheden, og du begynder at tage beslutninger i dit liv, som er mere i harmoni med dig selv.

Er du der, hvor dine spirituelle sider åbner sig? – vil Soul Body Fusion® sætte gang og styrker din spirituelt og personligt udvikling, samt integrere den i din daglig dag.

Er du en behandler? – Soul Body Fusion ® forankrer virkningen af enhver behandlingsform med fokus på healing og afbalancering, og derfor også er en god supplement til behandlere. Når blokeringer bliver fjernet, genopretter Soul Body Fusion® forbindelsen til sjælen, så ny bevidsthed og indsigter bliver vækket på det tidligere blokeret og ubalanceret område i klientens liv. Dette gør, at klienten ændrer sine mønstrer og handler mere i harmoni med sig selv…

Hvor kommer Soul Body Fusion® fra?
Soul Body Fusion® blev skabt af spirituel lærer og forfatter Jonette Crowley, i slutningen af 2007.
I baggrunden til det lå fire spirituelle rejser rund omkring på Jorden, som Jonette blev guidet til.
Under disse rejser fik Jonette aktiveret og modtaget energier, som blev efterfølgende syntetiseret til Soul Body Fusion®.

Læs mere om Jonette Crowley på www.jonettecrowley.com.

Få Soul Body Fusion® behandling hos Galina Saikova
Under en personlig session med mig modtager du Soul Body Fusion®, samt en beskrivelse af den proces som SBF har sæt i gang.
Der anbefales 3 sessioner inden for 3 uger, som gøre at du kommer dybere i processen og integrationen med din sjæl.
Sessioner kan foregå både personligt hos mig i Kirke Søby, Assens på Fyn, samt fjernt, via telefon eller via skype. Der er ingen forskel på effekten af behandlingen.