Aktivering af kontakten med din Højere Visdom, samt dine åndelige Guider og Hjælpere

Lær at lytte til din egen indre stemme
og kommunikere med dine åndelige rådgivere

Kurset afholdes to gange i 2019: d. 19.-20. oktober, og igen d. 20.-21. november

Dette kursus er til dig, som ønsker:
– at kunne lytte til sin indre stemme – vejledningen fra din højere visdom
– at åbne op for kontakten til mangfoldigheden af vores Guider og Hjælpere
– at blive tunet ind til den kontakt, som er mest naturlig for dig

Hver af os bærer potentiale til at være i kontakt med sit indre kompas – vores vejviser i livet. Kontakten til det potentiale skal vi åbne op til på kurset. Det vil hjælpe os til bedre at kunne mærke ind, og tage de mest meningsfyldte beslutninger i overensstemmelse med vores indre sandhed. At være vores egen vejleder.

Ligeledes har vi igennem vores liv, altid vores åndelige Guider og Hjælpere ved vores side. De hjælper os til at tage beslutninger og gå i den retning, som bedst er i tråd med vores mission her på jorden. Desværre kommer vi ofte til at overse de tegn, som Guiderne sender til os.

På dette kursus skal vi skabe dybere kontakt med vores åndelige vejledere i al deres mangfoldighed, som de er repræsenteret i – fra naturvæsner og forfædre, til højfrekvente åndelige væsener, stjernevæsener og vores hjælpere fra andre steder i universet. Vi lærer at kommunikere med dem og modtage den hjælp og støtte som de sender til os.

Hver af os har naturligt vores egen måde at have kontakt på. Derfor får du lov på kurset, til at mærke, hvilken kontakt der mest tydelig er repræsenteret hos dig.

Kanalisering – er en flydende form for kommunikation med Guider, hvor vi giver dem plads inde i os, til formidling af information. På kurset vil jeg undervise og give jer øvelser, som I kan praktisere derhjemme, for at styrke denne evne.

For bedre at kunne mærke retningen i livet, vil jeg hjælpe jer til at skabe dybere forbindelse til jeres livsformål. For hjælpen, som Guiderne kommer med til os, har en vejledende karakter. Deres opgave er at vise os flere muligheder og vinkler. Vores opgave er at forholde os til informationen, og tage de beslutninger, som føles rigtige inde i os.

I kommer til at opleve dybe aktiveringer og lære spændende øvelser, som I efterfølgende kan praktisere derhjemme. Kunsten at kommunikere med jer selv og jeres Guider – er en praksis, som I kan blive bedre og bedre til. Og det kan ændre jeres liv for altid!

Vi ses til to spændende og givende dage i selskab med os selv, samt vores Guider og Hjælpere!

Praktisk information:
Kurset bliver optaget på lydfilen, og du vil få adgang til alle øvelser efterfølgende.

Prisen: 2.500 kr.
Betaling: reg.nr. 2267 kontonr. 6275590353, eller MobilePay 94998
Skriv “dit navn + Guide-kontakt” som tekst.

Sted: Kirke Søbyvej 52, Kirke Søby, 5610 Assens

Tilmelding til Galina på tlf.: 42 15 17 37 (sms) eller galina@galinasaikova.com.

Der serveres vand, te og kaffe, samt frugt og lidt sødt 🙂

Obs!!! P.g.a. efterspørgslen, afholdes kurset to gange i 2019:
d. 19.-20. oktober og d. 20.-21. november