Lær SOUL BODY FUSION hjemme 💗 VIDEOKURSUS

Nu har du mulighed til at lære Soul Body Fusion® hjemme, som VIDEO-KURSUS!!! 💗Soul Body Fusion kursus ved Galina Saikova

Kurset indeholder 5 video-lektioner med teori og praksis.
✔ Du vil lære om Soul Body Fusion: historien som ligger bag energien, og hvordan man bruger dette redskab
✔ Du vil modtage energiarbejde, aktiveringen og guidede øvelser i at give Soul Body Fusion til sig selv, og til andre
✔ Du kan tage lektioner, når det passer dig! – det giver dig frihed til at komme igennem kurset i den tempo, som passer din hverdag
Du kan bruge Soul Body Fusion efterfølgende både til egen brug og i din praksis

Om Soul Body Fusion:

Soul Body Fusion® hjælper med at åbne op til vores sjæls potentiale og indre visdom. Den vækker vores bevidsthed om hvem vi er, og hvad vi skal i livet. Samtidig sørger den for, at vi forbliver jordbundne i os selv og vores daglige liv her på jorden.

Det jeg elsker ved Soul Body Fusion® er, at den på harmonisk vis retter os ind i den retning, som er naturlig – både på vores menneskelige vej i livet, og i vores spirituelle udfoldelse.

Det, jeg også elsker ved dette kursus er, at du kan lære at bruge healingen uden at styre processen. Det er en meget vigtig erfaring, når man arbejder med enhver form for healing. Det sikrer, at healingen sker på den mest optimale måde for modtageren.

Om kurset:
Igennem kurset vil jeg hjælpe dig med at komme i dybere i kontakt med dig selv og med din sjæl. Jeg arbejder energetisk, på din kontakt med de aspekter, der repræsenterer din sande natur. Jeg arbejder også på det du er, både på det menneskelige og sjælelige plan. Din egen proces omkring harmonisering af din krops- og sjælskontakt sættes i gang.
Mens energien arbejder, forklarer jeg betydningen af den forbindelse. Stille skabes der forståelse af hvad Soul Body Fusion® er. Du modtager aktiveringen/ bliver initieret i den smukke energi.

Derfra går vi i gang med den praktiske del, hvor du lærer at bruge Soul Body Fusion® både på dig selv, din familie eller klienter – personligt eller fjernt 🥰

Praktisk:

Prisen: 750 kr.

Kurset kan bestilles ved at skrive til galina@galinasaikova.com 
+
Overførsel til: reg.nr. 2267 kontonr. 627 559 0353, eller MobilePay 94998.
Skriv dit navn + SBF ved overførslen

Lidt mere om Soul Body Fusion:

Soul Body Fusion® er et enkelt og kraftfuld redskab til at heale forbindelse i mellem kroppen og sjælen.

Det bringer dig fuldt til stede i din krop, skaber forbindelse til din sande natur og vækker bevidsthed om dine potentialer og din sjæls visdom.

På jordiske plan støtter SBF dig til at live dit liv i harmoni med dig selv.

Den styrker din jordforbindelse og på celleplan bringer kroppen i harmoni med det højest mulige lys eller frekvens, den kan rumme.
Dit system (kroppen og energifeltet) vil styrkes og stabiliseres, så du kan få adgang til dimensioner, der tidligere var utilgængelige for dig.

Forandringerne er permanente og fortsætter i det uendelige!

Soul Body Fusion ® forankrer virkningen af enhver behandlingsform med fokus på healing og afbalancering, og derfor også er en god supplement til behandlere.
Når blokeringer bliver fjernet, genopretter Soul Body Fusion® forbindelsen til sjælen, så ny bevidsthed og indsigter bliver vækket på det tidligere blokeret og ubalanceret område i klientens liv 🌀

Med kærlighed 🥰 Galina