Lysarbejder Træningsforløb

image_80_2

 

Lysarbejder Træningsforløb

Lysarbejder Træningsforløbet er skabt i samarbejde med de Opstegne Mestre, hvis opgave er at støtte os mennesker i vores balanceret udfoldelse i livet. De spirituelle åbninger, som vi går igennem i vores tid på Jorden, giver os ekstra pres og ekstra udfordringer, som vi møder i vores hverdag, og i vores spirituelle arbejde med os selv og med andre.

Velkommen til et forløb, som vil hjælpe dig at komme balanceret igennem disse udfordringer og støtte dig i at komme på plads i dig selv, samt hjælpe dig til at folde det ud, som du kom med her på jorden.

Om Modulerne:

Forløbet består af forskellige Moduler, der hver især har sit eget emne, og er uafhængige af andre Moduler.
Du kan vælge at tage dem alle sammen, eller frit bevæge dig i mellem de moduler, som du bliver tiltrukket af, og supplere din udfoldelse efter dine behov og i det tempo, som er bedst for dig.

Modulerne består af forløb på flere sessioner inden for samme grund emne. Efter hvert forløb tilbyder jeg et kursus. Kurset er ikke obligatorisk, men giver dig mulighed for at gå endnu dybere ind i emnet for hver gang. F.eks.

Modul: Synkronisering af Mennesket og Sjælen i Dybden
Varighed: 3 online sessioner
Efterfølgende kursus: Soul, Body Fusion practitioner kursus

Modul: Frihed i Dig Selv og i Dit Liv
Varighed: 6 online sessioner
Efterfølgende kursus: Manifestation ud fra din sande natur, dine værdier og dit rene hjerte

Modul: Kærlighed Uden Begrænsninger
Varighed: 5 online sessioner
Efterfølgende kursus: Heartfelt Love
Efterfølgende kursus: Conscious Heart Activation

 

Forløb

Når du siger ja til at være med i et forløb (modul), træder du ind i et guidet felt, som Guiderne holder for os (alle deltagere) fra forløbet starter, til et par uge efter sidste session.

Guiderne og jeg kommer til at arbejde energetisk på hver deltager, og arbejdet vil derfor være intensivt, hvor du kommer til at modtage dybe healinger, aktiveringer og stabiliseringer. Du får derfor også mulighed for at opleve forløsning og udvidelse af din bevidsthed i et kærligt, støttet og guidet felt.

Forløb foregår online over webinar, så alle kan være med, uanset hvor I bor.

Jeg kommer ikke til at afholde forløbene mere end én gang, da der skal skabes plads til nye, som afspejler den tid vi er i. De afholdte Forløb bliver derfor optaget på video, og har du ikke haft mulighed til at være med live, kan du købe dem i webshoppen, og bruge det som selvstudie, når du har tid.