Stress & PTSD

Effektiv reduktion af stress i nervesystemet

Mange mennesker oplever stress. Det betyder at nervesystemet bliver overreaktivt. Det er forskelligt, hvad der kan være årsag til det. Men mønsteret i det reaktive nervesystem minder meget om hinanden hos forskellige ramte mennesker.

Nervesystemet bliver overreaktivt på grund af enten en kortvarig voldsom oplevelse eller langvarigt pres på nervesystemet. Når systemet er blevet overreaktivt, skal der ikke meget til før systemet selvantænder, sådan at man kommer til at reagere med stress på det mindste pres.

Over-reaktiviteten kommer af, at nervesystemet “husker” et pres. Dette er noget som stammer fra vores oprindelige overlevelses system, en biologisk forsvarsmekanisme som vores krop har.

En god og positiv oplevelse i samme tilstand, vil normalt skylle hukommelsen om presset ud. Men hvis vi over en længere periode udsættes for gentagende pres på vores nervesystem, uden positive og nærende oplevelser, så vil systemet blive mere og mere reaktivt, eller stresset. Gående mod tilstanden post traumatisk stress system, også kaldet PTSD.

Når systemet har været stresset over længere tid, bliver der ikke plads til positive oplevelser, og det kan i sidste ende føre til depression.

Sker presset for voldsomt, så hele vores kodningssystem involveres, samtidig med at vi bærer anlæggene for det, så kan vi spontant få post traumatisk stress syndrom (PTSD).

Jeg tilbyder en healing, som er meget effektiv til at frigøre dig fra den ophobede stress i nervesystemet og dæmper for selvantænding / overreaktion. Det afspænder og giver ro i hele systemet. Samt bliver den lagrede hukommelse om presset nulstillet, så der bliver skabt plads til positive oplevelser i livet.

Har man haft stress over længere tid, vender kroppen og nervesystemet sig til at reagere i de mønstre.
Derfor et forløb over 3 til 5 sessioner kan være optimalt, så din krop og nervesystemet lærer et nyt mere rolig tilstand at være i. Behovet vurderes individuelt, hvor vi sammen undervejs i forløbet mærker hvad er aktuelt for dig.

By: Kasper Fladmose - www.KasperFladmose.com