Spiralrejse til Sibirien, 26. juli – 2. august 2018

Spiralrejsen til Sibirien – Skatten fra Atlantis – Åbning til ren kontakt
med dig selv og omverden

I denne række af Spiralrejser, arbejder vi på at åbne bevidstheden til et niveau der ikke har eksisteret på jorden endnu. Som det næste step i arbejdet tager vi denne gang til Bajkalsøen i Sibirien, hvor vi skal arbejde på udfoldelsen af bevidstheden i forhold til relationerne.

Vi arbejder videre og udvider åbningen fra Påskeøen og får mulighed for at få bevidstheden ind i forhold til de behov, som vi får dækket igennem relationerne. En forløsning som giver muligheden for at kunne komme ind i en tilstand af aldrig at være alene.

Imens vi gør det, bidrager vi til at tilstanden udbredes i menneskets bevidsthedsfelt på jorden. En tilstand som danner grundlag for en opgradering af visdommen, modet, kærligheden og trygheden, som kan bæres i mennesket. Hvilket er vejen til fred og forening på jorden.

Samtidig er dette den første af Krystalrejserne, hvor der arbejdes på åbningen til mulighed for udvidelsen af bevidstheden gennem støtten fra vores søstre og brødre i universet.

Vi tager forbi Moskva og arbejder på freden og det forenede folkefærd på jorden.

Når du tager med på sådan en rejse, er det et eventyr. Et eventyr som er dybt guidet, og meget magisk. En rejse der er omend endnu dybere i det indre end i det ydre. Alle, som føler sig kaldet, kan deltage. Vi glæder os til at dele rejsen med dig.

På rejsen vil du opleve:

– Moskva d. 26 & 27 juli : vi starter vores arbejde ved Den Røde Plads og St. Basil’s Cathedral, besøger hjertet af Rusland – Kreml, bl.a. bestående af fire paladser og fire katedraler. Arbejdet afsluttes i Gorkij Park – den centrale park i byen, hvor vi arbejder på freden og det forenede folkefærd på jorden.

– Sibirien d. 28/7-1/8 : vi tager til Bajkalsøen, den dybeste sø i verden, som bærer kontakten langt ind i Jorden og ud i Universet. I omgivelser af den endnu uberørte natur og kultur med dybe rødder i shamanistiske traditioner på øen Olkhon, kommer vi i kontakt med den dybde i os, som ikke havde været mulig ind til nu. De mange Hellige steder i området kommer til at støtte os i vores arbejde, bl.a. den Hellige Shaman Klippe.

Underviser: Marianne Lane og Galina Saikova

Praktisk:

Pris: 5.700 kr.
Prisen er inkl. undervisning og guidet energiarbejde alle dage, indgang til Kreml og de hellige steder ved Bajkalsøen, samt transport dertil.
Betaling: 2.700 kr. ved tilmelding, 3.000 kr. senest d. 15.07.
***
Fly, bus til Bajkalsøen, Hotel, Visa og forplejning står den enkelte selv for. Vejledende omkostningsniveau (+/-) :
Fly Kbh-Moskva-Irkutsk & retur – 6.100 kr.
Bus Irkutsk-Baikal & retur – 500 kr.
Visa (inkl invitation) – 1.200 kr.
Hotel Moskva + Bajkalsøen 3.400 kr. for enk. værelse/ eller 1.700 kr. hvis du deler værelset med en anden.
***
Vi kommer med forslag for flyrejsen og overnatningsmuligheder, og koordinerer det internt for bedst mulig fælles løsning.
Galina hjælper med bestilling af visum til Rusland.

For tilmelding og mere information:

Kontakt Galina på Tlf: 42151737
E-mail: galina@unlimitedme.dk

*****
Lidt historie om stedet:

Bajkalsøen er jordens ældste sø, og vurderes til at være 25 millioner år gammel. De fleste andre store søer i verden er ikke mere end 5.000-10.000 år gamle. De blev til efter den seneste istid, hvor store huller i landskabet blev fyldt med vand. Bajkal blev ikke dækket af is under istiden, og en stor del af søens flora og fauna er intakt.

Geologer mener, at søen opstod som følge af et gigantisk jordskælv for ca. 35 mio. år siden, da det indiske subkontinent ramte Asien. Efter jordskælvet og i forbindelse med kontinentsammenstødet rejste Himalayabjergene sig, og der blev slået en revne i jordskorpen fra Sibirien og ud til det Okhotske Hav ved Stillehavet. Søen rammes hvert år af 2000 rystelser og jordskælv. Jordskælvene medfører at søen bliver omkring 1-2 cm bredere og dybere hvert år. Dette menes også at være grunden til dens høje alder.

Bajkalsøen er en sø i det sydlige Sibirien i Rusland mellem Irkutsk oblast (overvejende mod vest) Republikken Burjatia (overvejende mod øst).

Bajkalsøen er den største ferskvandssø i Asien med et areal på 31.494 km². Det er den dybeste sø i verden med en dybde på 1.637 m, og samtidig er det den sø i verden, der har det største volumen og rummer 20 % af jordens samlede ferskvandsressourcer.