Modul 2: Frihed i Dig Selv og i Dit Liv

LT Modul 2 – Frihed i Dig selv og i Dit Liv

Tirsdage kl. 19.30-21.30
D. 7/2 + 14/2 + 21/2 + 28/2 + 7/3 + 14/3 2017

Dette Modul er til dig, der længes efter at kunne folde dig frit ud i livet, ud fra den du er, dit sande udgangspunkt og forståelse af livet.

Via 6 sessioner arbejder vi på frigivelse af det, der forhindrer dig i at kunne stå frit i dig selv og din sandhed. Uden at gemme dig bag andre, uden at være bange for at blive opdaget, og uden at være bange for at vise dit individuelle udtryk.

Velkommen til et healings- og aktiverings forløb, som vil styrke dig i at stå fast og frit i Den Du Er.

Under første session skabes der et guidet felt omkring alle deltagere. Feltet vil hjælpe til at gå dybere i arbejdet med emnet, og støtte dig både under og i mellem sessioner. Feltet forbliver intakt resten af forløbet og opløses først 2 uger efter vores sidste session.

Vi arbejder online over webinar. Alle deltagere får efterfølgende adgang til lydfiler med healing fra sessioner, som kan bruges igen og igen.

Introduktions aften:

Under introduktions aften vil jeg fortælle om forløbet. Samtidig vil vi arbejde på at fokusere dig ind i dig selv i f.t. den du er, dine værdier og dine kompetencer.
Her er en kort beskrivelse af de 6 sessioner og forløbet:

 1. At tillade dig selv denne åbning og at være den du er.
  Frygten for at være forkert, være anderledes, og være misforstået rammer mange af os. Den forhindrer os i at folde os ud, ud fra vores sande natur. Forhindrer os i at være stolte af os selv, som det væsen vi er og den personlighed vi er.
  Under denne session går vi i dybden med at lære at acceptere vores individuelle udtryk. Lære at elske os selv, for den vi i virkeligheden er.
  Velkommen til starten af forløbet, som handler om sandheden. Din sande natur. Dit sande udtryk.
 2. Dine sande værdier i livet.
  Her arbejder vi med alt det, som forhindrer os i at have ren kontakt til det vi er. Vi arbejder med forløsninger at det, som forvrider det sande billede af os selv. Vi kommer i kontakt med dybe emner og overbevisninger, som kan være meget personlige for hver deltager.
  Sammen med Guiderne, skaber vi et felt, i hvilket du får mulighed til at mærke dine dybeste værdier. Det, som er vigtigt for dig, og det, som du ønsker at stå fast i. Dine sande værdier i livet – er emnet her. Lad os skabe harmoni i mellem det vi ønsker for os selv, og det som i dybden betyder noget for os.
 3. Overvejer du dine muligheder i livet ud fra det som du tror på? Mange mennesker ser kun de muligheder i livet, som de allerede har erfaringer med. Det begrænser deres evne til at invitere/ lukke andre muligheder ind, som Universet ellers har at byde på.
  I denne session åbner vi op for nye muligheder og erfaringer, som også findes i fællesfelterne, og som vi personligt ikke havde forbindelse til endnu. Lad os sammen skabe magi, hvor vi kommer i berøring med det vi endnu ikke ved.
 4. Her går vi dybere ind igen. Ind i os selv. Nye lag af vores bevidsthed kommer til at åbne sig for os. Det er nye dybder, vi skaber forbindelse til her. Alt det, som også har betydning for os, men som ikke har ligget på overfladen.
  Med nye åbninger, skabes der plads til nye dybder, vi ikke havde forbindelse til før. Baseres på vores værdier og vores kompetencer til sammen, åbner vi op for det som er dybest i kernen af det vi er, og det vi skal i vores liv.
 5. Vi skaber åbningen til det, som vi inderst inde ønsker at være. Når vi har kontakten til den vi er, samt det vi vil, arbejder vi os frem til at kunne folde det ud.
  Under denne session bliver der igen arbejdet på de blokeringer, som gør at vi er bange at stå i os selv, og som blokerer os i at folde os ud som det smukkeste væsen vi er. Med vores indsigter og vores kompetencer. Vores livserfaring og vores rolle i samfundet. Få hjælp til at give slip på de blokeringer, der forhindrer dig i at folde dig ud.
 6. I den afsluttende del lærer vi at komme i kontakt med os selv i den dybde, ud fra hvilket vi skal skabe vores virkelighed. Virkelighed, som er baseret på vores erfaringer og vores værdier. Vores ønsker og vores potentialer. Vores liv. Vores verden.
  Derfra lærer vi at kunne folde det ud i vores daglig liv. Skabe vores liv. Derfra kan I være sande skabere af jeres virkelighed. Virkelighed, I er herrer over. Jeres liv, hvor alt hvad er, er i jeres hænder.

 

Obs! Der anbefales, at deltagere er kernehealede, eller får en kernehealing inden eller efter forløbet. Det vil multiplicere jeres muligheder for Frihed i jer selv.

Praktisk:

Vi mødes online over webinar.
Det er også muligt at deltage fjernt forløbet, hvis du ikke kan være med fysisk én af dagene. Jeg tager alle deltagere med i arbejdsfeltet, og du kan lytte til lydfilen efterfølgende. På den måde opnår alle deltagere den fulde effekt af forløbet, uanset om de har deltaget over webinar eller fjernt.

Alle deltagere får efterfølgende adgang til lydfiler med healingen fra sessioner, som kan bruges igen og igen.

Pris for hele forløb er 1.750 kr., og kan ved behov fordeles over flere rater.
Tirsdage kl. 19.30-21.30
D. 7/2 + 14/2 + 21/2 + 28/2 + 7/3 + 14/3 2017

Beløbet overføres til Nordea reg.nr. 2709 konto nr. 6279 215 018, eller Mobilepay 42151737
Husk at skrive dit navn + LT FRIHED på overførslen.

Tilmelding på galina@unlimitedme.dk eller tlf. 42 15 17 37 (sms)

Med kærlighed, Galina