Manifestation ud fra din sande natur, dine værdier og dit rene hjerte

2 – dages kursus

Vi er skabere af vores liv. Du skaber ud fra din bevidstheds umådelige skaberkraft. Ud fra en sund forbindelse til den vi er, kan vi skabe de utroligste ting, i harmoni med os selv og i samhørighed med omverden.

Velkommen til et to dages intensivt forløb, hvor vi i samarbejde med Guiderne hjælper dig til at finde ind til dig selv, og det som er vigtigt for dig i livet. Ud fra det menneske du er, og ud fra dine højere aspekter. Ud fra alt det, som i virkeligheden betyder noget for dig.

Efterfølgende får du hjælp og guidning til hvordan du på harmonisk vis folder det ud i dit virkelige liv. Manifester det i livet. Skaber din virkelighed, baseret på dine værdier, som du frit kan dele med andre.

Du er skaberen af dit liv. Få skabt en sand forståelse for hvad Manifestation er. Og lad os sammen med dine Guider hjælpe dig til at manifestere i harmoni med dig selv og omverden.

Alle deltagere får adgang til lydfiler fra kurset, inkl. healing, energiarbejde og aktiveringer, så du efterfølgende får mulighed til at selv arbejde dybere med emnerne derhjemme.

Praktisk:

Prisen: 2.500 kr. for begge dage
Obs! For deltagere af ”Frihed i dig selv og i dit liv” forløbet – halvpris.

Betaling kontant på dagen eller som overførsel til Nordea reg.nr. 2709 kontonr. 6279 215 018, eller MobilePay 42151737. Skriv dit navn + MANIFESTATION som tekst.

Dato: d. 18.-19. marts 2017 Assens, Fyn
d. 21.-22. marts 2017 København

Tilmelding på galina@unlimitedme.dk eller på tlf.: 42 15 17 37 (sms).

Der bliver serveret te/kaffe, chokolade og frugt.
Venligst medbring selv frokost 🙂

Vi ses til to fordybelsesfulde og udviklende dage 🙂

I kærlighed,
Galina og vores Guider