Gå dybere i uddannelsen med disse Kurser

Gå dybere i din uddannelse med disse kurser – kan tages valgfrit, efter behov (er derfor ikke inkluderet i prisen for uddannelsen)
Disse kurser kommer til at udvide dine kompetencer på forskellige områder.
Alle kurser er kompetencegivende og derfor også certificerende. Erhvervede færdigheder kan bruges i din egen praksis med det samme.

Modul 1:

Soul Body Fusion – 1 dag, maj-juni 2019 – bliv bærer og formidler af en healings energi, som genforener kroppen med sjælen og skaber dybere forbindelse med os selv både på sjæleplan, og som menneske. Læs mere om kurset her

HeartFelt Love – at åbne op for Kærlighed i livet – 1 dag, 9.06.2019 – bliv bærer og formidler af en healings energi, der hjælper os til at åbne op til Kærligheden – at kunne genkende, tag imod og næres af den – at kunne føle, at vi er værdige til kærlighed. Læs mere om kurset her

Modul 2 og 3:

Natural Force of Equality – 1 dag, efterår 2019 – bliv bærer og formidler af en healings energi, som støtter vores udfoldelse i Ligeværdighed. Den vækker den fundamentale urkraft i os og antænder livsgnisten. Den balancerer vores Yin – og Yang aspekter, og antænder Livskraften. Den hjælper os at finde frem til den Mand og Kvinde vi er. 

Samarbejde med dine Guider og Hjælpere – 2 dage, efterår 2019 – et praktisk kursus, hvor vi åbner op til kontakten til vores Guider og Hjælpere i den form, som passer til vores kompetencer og vores livsformål. Vi øver bl.a. kommunikation med vores Guider, højere bevidstheder og engle, din egen højere bevidsthed, forfædre, planter/natur-væsener, dyr og fugle, evt. andre væsener, som kan være til hjælp. Målet er at prøve forskellige former for kommunikation, og finde frem til den form som mærkes mere naturlig for dig. Kun fantasien kan sætte grænser!

Kursus i at holde felter og Intuitiv healing – 2 dage, efterår 2019 – et praktisk kursus i at holde et energetisk arbejdsfelt, som bruges til f.eks. undervisning eller healing + et praktisk kursus i at lave en intuitiv healing. Begge dage er inkl. aktiveringer af dine potentialer til at formidle den type arbejde.

Conscious Heart Activation – 2 dage, efterår 2019 – bliv bærer og formidler af en healings energi, som aktiverer vores Hjertebevidsthed. Vores menneskebevidsthed og sjæls bevidsthed kan kommunikere og samarbejde via vores hjerte. Aktiveringen åbner op for mulighed til at balancere vores menneskelige urdrifter ind i en mere bevidste form, og giver os mulighed til at mere og mere tage styringen over vores eget liv. Læs mere om kurset her

Pris:
En-dags kurser – 1.250 kr. For deltagere af Uddannelsen prisen 1.000 kr. (20% rabat)
To-dags kurser – 2.500 kr. For deltagere af Uddannelsen prisen 2.000 kr. (20% rabat)